Po ngarkohet Evente

« Të gjithë Eventet

  • This veprimtari has passed.

NJË MUAJ MEDITIME ME SHEKIN

Prill 5 - Prill 26

€99

Muaj prill i dedikohet meditimit, gjatë së cilit mjeshtri i kësaj shkence, Sheki Useini, ofron një herë në javë trajnime të kombinuara me ligjërata dhe meditime, nëpërmjet platformës virtuale ZOOM, ku ju do të keni mundësinë të mësoni, meditoni, të bëni pyetje në lidhje me temat e përzgjedhura për ju:

1.ABC E MEDITIMIT-Arti i të jetuarit në paqe

2.Eleminimi i stresit nëpërmjet meditimit

3.Chakrat dhe Hapja e Syrit të Tretë

4.Programimi i vetes për sukses

Ligjeratat dhe meditimiet gjatë këtij trajnimi janë të bazuara në metodologjinë shkencore të mësimdhënies.

Ne kemi projektuar me kujdes “Kursin e Prillit 2023” që ju ta kuptoni drejtpërdrejt:

• Cfarë është meditimi?

• Si bëhet meditimi?

• Pse duhet të meditosh?

• Cfare ndodh në trupin tënd kur mediton?

• Cilat janë benefitet që merr nga meditimi? etj…

E gjithë kjo do të ndihmojë që të shkosh në thellësi të esencës së meditimit, duke e rritur gjallërinë në jetë dhe në punë, dhe duke e tranformuar veten drejt një versioni më të mirë.

Nga ky kurs do të inkurajohesh të kuptosh vetveten dhe bashkë me të edhe një fakt shumë të rëndësishëm: “E nesërmja jonë gjithmonë do të varet nga ajo se çfarë mësojmë-besojmë-ndjejmë dhe veprojmë sot.

Kush është mjeshtri Sheki Useini?

Sheki është mjeshtër i meditimit dhe hipnoterapisë, i trajnuar 3 vite rradhazi në OSHO qendrën më të madhe ndërkombëtare të meditimit dhe transformimit në Indi dhe ka një përvojë 30 vjeçare në lëminë e spiritualietit dhe meditimit. Sheki është shqiptari i parë i çertifikuar nga kjo qendër me renome botërore dhe ka trajnuar deri më tani mijëra nxënës dhe njëkohësht është autorë i 3 librave me karakter spiritual:

“Kush Je Ti”, “Kontrata me Shpirtin” dhe “Kthesa e Madhe”.

Faleminderit që egzistoni!

NAMASTE

Sheki

Rezervo Tani!

Detaje të rëndësishme rreth Eventit

Fillimi i eventit:
Prill 5
Përfundimi i eventit:
Prill 26
Çmimi:
€99
Event Kategori:
Website (BLI TANI):
https://shekiuseini.com/course/nje-muaj-meditime-me-shekin/

Organizator

Akademia e Qetësisë
Phone
+41 (0)792 781 009
Email
akademia@shekiuseini.com
Vizito Organizator Website

MIRË SE ERDHËT TEK AKADEMIA E QETËSISË!
Uroj të jeni mrekullueshëm 🙏
Për mua, Sheki Useini, është një kënaqësi e veçantë të ju uroj një mirëseardhje të përzemërt në Akademinë e Qetësisë dhe që tani jam i lumtur që do të ju ndihmoj të ndikoni tek vetja e juaj për të filluar një eksperiencë të re në jetë.
Unë dhe stafi im kujdesemi vazhdimisht që të shtojmë vlerë tek komuniteti jonë, duke qenë të vetëdijshëm se me punën që bëjmë, ne kujdesemi për një shoqëri më të mirë me një të ardhme më të bukur. Faleminderit që tani, që edhe ju tanimë jeni pjesë e kësaj energjie pozitive.
Duke ndjekur mësimet tona, do të kesh mundësi të mësosh meditimin, të eksplorosh vetëveten, të kuptosh më mirë ligjet e mendjes dhe univerzit, të krijosh më tepër paqe në vete, të rrisësh vetëvlerësimin dhe forcosh vetëbesimin, si dhe të ndërtosh nga vetja një verzion sipas asaj që ti synon.
Ne kemi nderin që juve si anëtarë i ri, të ju orfojmë një ofertë zbritjeje prej -10%, nëse do të aplikoni në njërin nga trajnimet / eventet që vijojnë:
3 DITË HESHTJE
TË PATHYESHËM
Shiko Eventet e ardhshme duke klikuar këtu.
Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur.
Me shumë Respekt,
Sheki Useini

Jeni gati për të mësuar tani!?
Mjeshtër Sheki ndan me ju hapat e parë, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ndiqni tani këtë webinar falas.

Play Video

Dëshiron të marrësh maksimumin nga jeta? Atëherë dëgjo librat “Kthesa e Madhe” dhe ”Kush je ti” si AudioBook, kudo që ndodhesh, dhe në çdo moment.
• Makinë • Telefon • Kompjuter • Udhëtime, Në Punë.

Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur. Me shumë Respekt, Sheki Useini