Let's Get The Balance Of Living.

“You are not Normal, but Unique!!!”

Welcome

I am Sheki Useini

Spiritual beings with human experience. The primary focus of my work and research lies in dedicating myself with full enthusiasm to self-knowledge, meditation, how universal laws work, awareness, subconscious as well as researching scientific principles for a healthy, happy, peaceful, and successful life.

Sheki Useini

My Courses

My courses are designed to help you understand Meditation and benfits

What we teach you.

1. ABC of Meditation

2. Meditation to Strengthen Concentration

3. Meditation to Increase Self-Esteem

4. Meditation to strengthen self-confidence

5. Meditation for activating Intuition

6. Meditation to increase the quality of life

My Books & E-books

Spiritual beings with human experience. 

Kthesa e Madhe

€15

Kush je ti?

€10

Kontrata me shpirtin

€10

Meditation is for you

  • If you think you have no courage!
  • If you think you can not succeed!
  • If OTHERS say you CANNOT!
  • If you think you are in this world by chance!
  • If you think you deserve more in life!

Experienced

Support Service

Online Service

Community

Testimonial

What They Say.

Ready to learn?

Watch now my free webinar dedicated to all of you who want to know more about meditation.

MIRË SE ERDHËT TEK AKADEMIA E QETËSISË!
Uroj të jeni mrekullueshëm 🙏
Për mua, Sheki Useini, është një kënaqësi e veçantë të ju uroj një mirëseardhje të përzemërt në Akademinë e Qetësisë dhe që tani jam i lumtur që do të ju ndihmoj të ndikoni tek vetja e juaj për të filluar një eksperiencë të re në jetë.
Unë dhe stafi im kujdesemi vazhdimisht që të shtojmë vlerë tek komuniteti jonë, duke qenë të vetëdijshëm se me punën që bëjmë, ne kujdesemi për një shoqëri më të mirë me një të ardhme më të bukur. Faleminderit që tani, që edhe ju tanimë jeni pjesë e kësaj energjie pozitive.
Duke ndjekur mësimet tona, do të kesh mundësi të mësosh meditimin, të eksplorosh vetëveten, të kuptosh më mirë ligjet e mendjes dhe univerzit, të krijosh më tepër paqe në vete, të rrisësh vetëvlerësimin dhe forcosh vetëbesimin, si dhe të ndërtosh nga vetja një verzion sipas asaj që ti synon.
Ne kemi nderin që juve si anëtarë i ri, të ju orfojmë një ofertë zbritjeje prej -10%, nëse do të aplikoni në njërin nga trajnimet / eventet që vijojnë:
3 DITË HESHTJE
TË PATHYESHËM
Shiko Eventet e ardhshme duke klikuar këtu.
Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur.
Me shumë Respekt,
Sheki Useini

Jeni gati për të mësuar tani!?
Mjeshtër Sheki ndan me ju hapat e parë, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ndiqni tani këtë webinar falas.

Play Video

Dëshiron të marrësh maksimumin nga jeta? Atëherë dëgjo librat “Kthesa e Madhe” dhe ”Kush je ti” si AudioBook, kudo që ndodhesh, dhe në çdo moment.
• Makinë • Telefon • Kompjuter • Udhëtime, Në Punë.

Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur. Me shumë Respekt, Sheki Useini