Të Pathyeshëm – Anil Chandwani nga India, Sheki Useini nga Tirana

Bli Tani
Ndjekur nga: 1499 pjesëmarrës
Kohëzgjatja: 2 Ditë
Video: 10 Orë në Ditë
Niveli vështirësisë: Advanced

Eventi më i madh i meditimit në trojet shqiptare, do të vijë këtë herë në Durrës!

Për kë është ky kurs?

Ky kurs është për individët që kërkojnë të çlirohen nga kufizimet e vetë-imponuara dhe të zbulojnë forcën e tyre të brendshme, qëllimin dhe vetveten autentike. Pavarësisht nëse jeni duke u përballur me sfida në jetën tuaj personale ose profesionale ose thjesht dëshironi një përmbushje më të madhe, ky kurs ofron njohuri dhe mjete të vlefshme për t’ju shtyrë drejt ndryshimit të qëndrueshëm pozitiv.

Një mundësi e veçantë për të ndryshuar veten, duke u çliruar nga bllokimet emocionale, frikërat, konfliktet e brendshme dhe më në fund duke marrë më të mirën nga vetja. Datat 16 dhe 17 Shtator janë të dedikuara pikërisht për këtë, që të largosh të vjetrën dhe të fillosh një jetë të re.

ORARI I EVENTIT

Dita 1 – 16 Shtator 2023 / ORA 10:00-18:00

Dita 2 – 17 Shtator 2023 / ORA 09:00-17:00

REGJISTRIMI

Regjistrimi do të fillojë 1 orë para fillimit të eventit. Aty do të pajiseni me mjetin indetifikues.

 REKOMANDIM

Ju sugjerojmë të vishni rroba komode/sportive.

Çmimet e biletës sipas afateve kohore:

1̶.̶ ̶S̶U̶P̶E̶R̶ ̶E̶A̶R̶L̶Y̶ ̶B̶I̶R̶D̶ ̶9̶5̶ ̶e̶u̶r̶o̶ ̶(̶1̶-̶1̶5̶ ̶G̶U̶S̶H̶T̶)̶
2̶.̶ ̶E̶A̶R̶L̶Y̶ ̶B̶I̶R̶D̶ ̶1̶1̶5̶ ̶E̶U̶R̶O̶ ̶(̶ ̶1̶5̶-̶3̶0̶ ̶G̶U̶S̶H̶T̶)̶
3̶. L̶A̶S̶T̶ E̶A̶R̶L̶Y̶ B̶I̶R̶D̶ 1̶2̶5̶ E̶U̶R̶O̶ (̶1̶-̶1̶0̶ S̶H̶T̶A̶T̶O̶R̶)̶
4. ÇMIMI FINAL I BILEËS 147 EURO (11-17 SHTATOR)

Më shumë informacione mund të gjeni duke kontaktuar stafin tonë:

Në numrin +355 69 96 28 555 / +38649120133  ose,

Në email [email protected][email protected].

Ndiqni intervistën e mrekullueshme të realizuar nga Mjeshtri Sheki Useini me të ftuarin special Anil Chandwani (20.05.2019):

Të Pathyeshëm – Anil Chandwani nga India, Sheki Useini nga Tirana
Çmimi:
€147

MIRË SE ERDHËT TEK AKADEMIA E QETËSISË!
Uroj të jeni mrekullueshëm 🙏
Për mua, Sheki Useini, është një kënaqësi e veçantë të ju uroj një mirëseardhje të përzemërt në Akademinë e Qetësisë dhe që tani jam i lumtur që do të ju ndihmoj të ndikoni tek vetja e juaj për të filluar një eksperiencë të re në jetë.
Unë dhe stafi im kujdesemi vazhdimisht që të shtojmë vlerë tek komuniteti jonë, duke qenë të vetëdijshëm se me punën që bëjmë, ne kujdesemi për një shoqëri më të mirë me një të ardhme më të bukur. Faleminderit që tani, që edhe ju tanimë jeni pjesë e kësaj energjie pozitive.
Duke ndjekur mësimet tona, do të kesh mundësi të mësosh meditimin, të eksplorosh vetëveten, të kuptosh më mirë ligjet e mendjes dhe univerzit, të krijosh më tepër paqe në vete, të rrisësh vetëvlerësimin dhe forcosh vetëbesimin, si dhe të ndërtosh nga vetja një verzion sipas asaj që ti synon.
Ne kemi nderin që juve si anëtarë i ri, të ju orfojmë një ofertë zbritjeje prej -10%, nëse do të aplikoni në njërin nga trajnimet / eventet që vijojnë:
3 DITË HESHTJE
TË PATHYESHËM
Shiko Eventet e ardhshme duke klikuar këtu.
Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur.
Me shumë Respekt,
Sheki Useini

Jeni gati për të mësuar tani!?
Mjeshtër Sheki ndan me ju hapat e parë, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ndiqni tani këtë webinar falas.

Play Video

Dëshiron të marrësh maksimumin nga jeta? Atëherë dëgjo librat “Kthesa e Madhe” dhe ”Kush je ti” si AudioBook, kudo që ndodhesh, dhe në çdo moment.
• Makinë • Telefon • Kompjuter • Udhëtime, Në Punë.

Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur. Me shumë Respekt, Sheki Useini