Dëshmi

Dëshmi nga pjesëmarrësit në evente dhe trajnime

KOMENTE NGA ANËTARËT

Testimonials Të Pathyeshëm Tiranë

Sheki Useini në Radar (radar.radiodukagjini), video origjinale

Testimonials

Të Pathyeshëm Tiranë

Çfarë ndodh në meditimin në shpellë?

Meditimi është për ty, nëse:

  • Nëse dëshiron të kuptosh se kush je!
  • Nëse mendon se problemet e tua nuk kanë zgjidhje!
  • Nëse stresi dhe frika janë bërë pjesë e jetës tënde!
  • Nëse mendon se nuk ke guxim!
  • Nëse mendon se nuk mund të kesh sukses!
  • Nëse TË TJERËT të thonë se ti NUK mundesh!
  • Nëse mendon se je rastësisht në këtë botë!
  • Nëse mendon se meriton më teper në jetë!
  • Nëse vetëbesimi i jotë është i ulët!

Jeni gati për të mësuar tani!?

Mjeshtër Sheki ndan me ju një trajnim esencial, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ju mund ta ndiqni tani këtë webinar falas.
Mjafton që të regjistroni emrin dhe emailin tuaj mëposhtë.

MIRË SE ERDHËT TEK AKADEMIA E QETËSISË!
Uroj të jeni mrekullueshëm 🙏
Për mua, Sheki Useini, është një kënaqësi e veçantë të ju uroj një mirëseardhje të përzemërt në Akademinë e Qetësisë dhe që tani jam i lumtur që do të ju ndihmoj të ndikoni tek vetja e juaj për të filluar një eksperiencë të re në jetë.
Unë dhe stafi im kujdesemi vazhdimisht që të shtojmë vlerë tek komuniteti jonë, duke qenë të vetëdijshëm se me punën që bëjmë, ne kujdesemi për një shoqëri më të mirë me një të ardhme më të bukur. Faleminderit që tani, që edhe ju tanimë jeni pjesë e kësaj energjie pozitive.
Duke ndjekur mësimet tona, do të kesh mundësi të mësosh meditimin, të eksplorosh vetëveten, të kuptosh më mirë ligjet e mendjes dhe univerzit, të krijosh më tepër paqe në vete, të rrisësh vetëvlerësimin dhe forcosh vetëbesimin, si dhe të ndërtosh nga vetja një verzion sipas asaj që ti synon.
Ne kemi nderin që juve si anëtarë i ri, të ju orfojmë një ofertë zbritjeje prej -10%, nëse do të aplikoni në njërin nga trajnimet / eventet që vijojnë:
3 DITË HESHTJE
TË PATHYESHËM
Shiko Eventet e ardhshme duke klikuar këtu.
Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur.
Me shumë Respekt,
Sheki Useini

Jeni gati për të mësuar tani!?
Mjeshtër Sheki ndan me ju hapat e parë, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ndiqni tani këtë webinar falas.

Play Video

Dëshiron të marrësh maksimumin nga jeta? Atëherë dëgjo librat “Kthesa e Madhe” dhe ”Kush je ti” si AudioBook, kudo që ndodhesh, dhe në çdo moment.
• Makinë • Telefon • Kompjuter • Udhëtime, Në Punë.

Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur. Me shumë Respekt, Sheki Useini