“Ti nuk je normal, ti je unik”
Qetëso mendjen së pari, sepse shpirti qetësohet vetë.
Previous slide
Next slide

KUSH JAM UNË ?

Unë jam Sheki, një Qenie shpirtërore, që bën një përvojë njerëzore në Planetën e bukur e quajtur Tokë.
Unë jam një udhëtarë i përkohshëm, që vjen nga burimi i dashurisë dhe që një ditë do të kthehet përsëri te burimi – te Zoti.
Unë jam këtu për të kuptuar se:
« Kush jam unë? »
« Pse jam këtu? » dhe
« Cili është misioni i ardhjes time këtu? »
Kjo është një nga inspirimet më të fuqishme, që nga tani e tutje kam në jetë, ndërsa mundësia që të suportosh që edhe të tjerët ta kuptojnë këtë, e bën jetën time një mrekulli. Personi më domethënës në jetën time, këtë rradhë, do të ngel nëna ime me mesazhin e saj të fuqishëm për mua, që të mos harroj asnjëherë se:
« Këmisha e fundit nuk ka xhepa! »

Sheki Useini

Kurse dhe Evente Speciale

KURSET E MIA JANË KRIJUAR PËR T’JU NDIHMUAR TË KUPTONI MEDITIMIN DHE PËRFITIMET E SAJ. GJITHASHTU, JU MUND  TË BËHENI PJESË E EVENTEVE SPECIALE QË KEMI PARASHIKUAR TË REALIZOJMË NË DISA PERIUDHA SPECIFIKE.

New
Eventi më i madh i meditimit në trojet shqiptare, tani zhvendoset në Londër! Një mundësi e veçantë për të ndryshuar veten, duke u çliruar nga bllok...
Intermediate
1 ditë

Ndiqni intervistën e mrekullueshme të realizuar nga Mjeshtri Sheki Useini me të ftuarin special Anil Chandwani (20.05.2019):

Çfarë ju mësojmë?

1. ABC E MEDITIMIT

2. MEDITIM PËR TË FORCUAR PËRQËNDRIMIN

3. MEDITIM PËR TË PËRMIRËSUAR VETËVLERËSIMIN

4. MEDITIM PËR TË RRITUR VETËBESIMIN

5. MEDITIM PËR TË AKTIVIZUAR INTUITËN

6. MEDITIM PËR TË RRITUR CILËSINË E JETËS

1. ABC E MEDITIMIT
2. MEDITIM PËR TË FORCUAR PËRQËNDRIMIN
3. MEDITIM PËR TË PËRMIRËSUAR VETËVLERËSIMIN
4. MEDITIM PËR TË RRITUR VETËBESIMIN
5. MEDITIM PËR TË AKTIVIZUAR INTUITËN
6. MEDITIM PËR TË RRITUR CILËSINË E JETËS
Previous slide
Next slide

LIBRAT E MI & E-BOOKS

KURSET E MIA JANË KRIJUAR PËR T’JU NDIHMUAR TË KUPTONI MEDITIMIN DHE PËRFITIMET E SAJ.

Kthesa e Madhe

Kush je ti…?

Kontrata me shpirtin

Meditimi është për ty, nëse:

  • Nëse dëshiron të kuptosh se kush je!
  • Nëse mendon se problemet e tua nuk kanë zgjidhje!
  • Nëse stresi dhe frika janë bërë pjesë e jetës tënde!
  • Nëse mendon se nuk ke guxim!
  • Nëse mendon se nuk mund të kesh sukses!
  • Nëse TË TJERËT të thonë se ti NUK mundesh!
  • Nëse mendon se je rastësisht në këtë botë!
  • Nëse mendon se meriton më teper në jetë!
  • Nëse vetëbesimi i jotë është i ulët!

Jeni gati për të mësuar tani!?

Mjeshtër Sheki ndan me ju një trajnim esencial, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ju mund ta ndiqni tani këtë webinar falas.
Mjafton që të regjistroni emrin dhe emailin tuaj mëposhtë.

Dëshmi nga pjesëmarrësit në evente dhe trajnime

KOMENTE NGA ANËTARËT

MIRË SE ERDHËT TEK AKADEMIA E QETËSISË!
Uroj të jeni mrekullueshëm 🙏
Për mua, Sheki Useini, është një kënaqësi e veçantë të ju uroj një mirëseardhje të përzemërt në Akademinë e Qetësisë dhe që tani jam i lumtur që do të ju ndihmoj të ndikoni tek vetja e juaj për të filluar një eksperiencë të re në jetë.
Unë dhe stafi im kujdesemi vazhdimisht që të shtojmë vlerë tek komuniteti jonë, duke qenë të vetëdijshëm se me punën që bëjmë, ne kujdesemi për një shoqëri më të mirë me një të ardhme më të bukur. Faleminderit që tani, që edhe ju tanimë jeni pjesë e kësaj energjie pozitive.
Duke ndjekur mësimet tona, do të kesh mundësi të mësosh meditimin, të eksplorosh vetëveten, të kuptosh më mirë ligjet e mendjes dhe univerzit, të krijosh më tepër paqe në vete, të rrisësh vetëvlerësimin dhe forcosh vetëbesimin, si dhe të ndërtosh nga vetja një verzion sipas asaj që ti synon.
Ne kemi nderin që juve si anëtarë i ri, të ju orfojmë një ofertë zbritjeje prej -10%, nëse do të aplikoni në njërin nga trajnimet / eventet që vijojnë:
3 DITË HESHTJE
TË PATHYESHËM
Shiko Eventet e ardhshme duke klikuar këtu.
Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur.
Me shumë Respekt,
Sheki Useini

Jeni gati për të mësuar tani!?
Mjeshtër Sheki ndan me ju hapat e parë, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ndiqni tani këtë webinar falas.

Play Video

Dëshiron të marrësh maksimumin nga jeta? Atëherë dëgjo librat “Kthesa e Madhe” dhe ”Kush je ti” si AudioBook, kudo që ndodhesh, dhe në çdo moment.
• Makinë • Telefon • Kompjuter • Udhëtime, Në Punë.

Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur. Me shumë Respekt, Sheki Useini