TRAJNIM SPECIAL “3 DITË HESHTJE-QETËSI-MEDITIM” 🧘🏻‍♂️ Korrik 2024 🇲🇰

Kodra e Diellit, Tetovë R1209, Popova Shapka 1217, Tetovo, Republic of Macedonia, 1200, Tetovo, Tetovo, North Macedonia

Mistiku i madh Rumi thoshte: “Heshtja është gjuha e Zotit, ndërsa gjithçka tjetër është përkthim i keq“. Kurse, Albert Einstein pohonte: «Mendoj 99 herë dhe nuk gjej asgjë. Pushoj së menduari, lundroj në heshtje, dhe e vërteta vjen tek unë.» Më 19-20-21 Korrik 2024, në Kodra e Diellit, Tetovë, Akademia e Qetësisë do të mbajë trajnimin eksluziv tre ditor, […]

€449

TRAJNIM SPECIAL “7 DITË HESHTJE” – 🧘🏻‍♂️Shtator 2024 🇲🇰

Kodra e Diellit, Tetovë R1209, Popova Shapka 1217, Tetovo, Republic of Macedonia, 1200, Tetovo, Tetovo, North Macedonia

Mistiku i madh Rumi thoshte: “Heshtja është gjuha e Zotit, ndërsa gjithçka tjetër është përkthim i keq“. Kurse, Albert Einstein pohonte: «Mendoj 99 herë dhe nuk gjej asgjë. Pushoj së menduari, lundroj në heshtje, dhe e vërteta vjen tek unë.» Më 23 - 29 Shtator 2024, në Hotel Panorama – Rrugovë, Pejë – Kosovë, Akademia e Qetësisë do […]

€972

TË PATHYESHËM – LONDER 🇬🇧

Londër, Angli Londër, Angli, Londër, Londër, United Kingdom

Eventi më i madh i meditimit në trojet shqiptare, tani zhvendoset në Londër! Një mundësi e veçantë për të ndryshuar veten, duke u çliruar nga bllokimet emocionale, frikërat, konfliktet e brendshme dhe më në fund duke marrë më të mirën nga vetja. Data 8 Tetor është dedikuar pikërisht për këtë që të largosh të vjetrën […]

€149

MIRË SE ERDHËT TEK AKADEMIA E QETËSISË!
Uroj të jeni mrekullueshëm 🙏
Për mua, Sheki Useini, është një kënaqësi e veçantë të ju uroj një mirëseardhje të përzemërt në Akademinë e Qetësisë dhe që tani jam i lumtur që do të ju ndihmoj të ndikoni tek vetja e juaj për të filluar një eksperiencë të re në jetë.
Unë dhe stafi im kujdesemi vazhdimisht që të shtojmë vlerë tek komuniteti jonë, duke qenë të vetëdijshëm se me punën që bëjmë, ne kujdesemi për një shoqëri më të mirë me një të ardhme më të bukur. Faleminderit që tani, që edhe ju tanimë jeni pjesë e kësaj energjie pozitive.
Duke ndjekur mësimet tona, do të kesh mundësi të mësosh meditimin, të eksplorosh vetëveten, të kuptosh më mirë ligjet e mendjes dhe univerzit, të krijosh më tepër paqe në vete, të rrisësh vetëvlerësimin dhe forcosh vetëbesimin, si dhe të ndërtosh nga vetja një verzion sipas asaj që ti synon.
Ne kemi nderin që juve si anëtarë i ri, të ju orfojmë një ofertë zbritjeje prej -10%, nëse do të aplikoni në njërin nga trajnimet / eventet që vijojnë:
3 DITË HESHTJE
TË PATHYESHËM
Shiko Eventet e ardhshme duke klikuar këtu.
Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur.
Me shumë Respekt,
Sheki Useini

Jeni gati për të mësuar tani!?
Mjeshtër Sheki ndan me ju hapat e parë, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ndiqni tani këtë webinar falas.

Play Video

Dëshiron të marrësh maksimumin nga jeta? Atëherë dëgjo librat “Kthesa e Madhe” dhe ”Kush je ti” si AudioBook, kudo që ndodhesh, dhe në çdo moment.
• Makinë • Telefon • Kompjuter • Udhëtime, Në Punë.

Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur. Me shumë Respekt, Sheki Useini