Libra

Libra

 • Kontrata me shpirtin (Libër – Shqip)

  Çmimi origjinal qe: € 30.00.Çmimi i tanishëm është: € 20.00.
  Libri ‘’ Kontrata me shpirtin’’ i autorit Sheki Useinit, është një sprovë jetësore, personale, që na e udhëzon edhe shtegtimin tonë për një vetëdije të re dhe të zbatueshme. Autori jep një mesazh interesant nga përvoja e vet për rezultatin e punës dhe mundit të treguar gjatë jetës së tij disavjeçare.
  Shtoje në shportë
 • Kthesa e Madhe (Libër – Shqip)

  Çmimi origjinal qe: € 30.00.Çmimi i tanishëm është: € 20.00.
  Edhe ky art mësohet dhe mjeshtërohet! Lloji i këtij arti, para së gjithash, është një kërkesë për t'u zgjuar për atë lloj jete që ti e meriton ta jetosh. Misteri i këtij mjeshtërimi fshihet në mënyrën e parashtrimit të pyetjeve të rëndësishme në jetë, nëpërmjet të cilave do të kuptosh se në të njëjtën kohë ndryshon edhe vetë përqendrimi yt dhe përgjigjet e duhura shfaqen si vetvetiu.
  Shtoje në shportë
 • Kush je ti…? (Libër – Shqip)

  Çmimi origjinal qe: € 12.00.Çmimi i tanishëm është: € 10.00.
  Autori bën një mobilizim të fuqishëm në vetëdijen e shpirtit dhe i jep fuqi vetes së tij të brendshme për të kapërcyer vështirësitë që ndodhin. Ky libër është një vepër interesante dhe e rrallë në fushën e spiritualitetit për të jetuar në mënyrë optimiste dhe për të kërkuar një rrugëdalje në momente të vështira të jetës. Të tjerët nuk mund të na bëjnë të lumtur nëse nuk jemi të orientuar për ta bërë veten të lumtur. Ne jemi guximtarë dhe të përmbushur kur dimë se çfarë duam nga vetja. Kjo mënyrë jetese kërkon një vetëdije të përsosur.
  Shtoje në shportë

MIRË SE ERDHËT TEK AKADEMIA E QETËSISË!
Uroj të jeni mrekullueshëm 🙏
Për mua, Sheki Useini, është një kënaqësi e veçantë të ju uroj një mirëseardhje të përzemërt në Akademinë e Qetësisë dhe që tani jam i lumtur që do të ju ndihmoj të ndikoni tek vetja e juaj për të filluar një eksperiencë të re në jetë.
Unë dhe stafi im kujdesemi vazhdimisht që të shtojmë vlerë tek komuniteti jonë, duke qenë të vetëdijshëm se me punën që bëjmë, ne kujdesemi për një shoqëri më të mirë me një të ardhme më të bukur. Faleminderit që tani, që edhe ju tanimë jeni pjesë e kësaj energjie pozitive.
Duke ndjekur mësimet tona, do të kesh mundësi të mësosh meditimin, të eksplorosh vetëveten, të kuptosh më mirë ligjet e mendjes dhe univerzit, të krijosh më tepër paqe në vete, të rrisësh vetëvlerësimin dhe forcosh vetëbesimin, si dhe të ndërtosh nga vetja një verzion sipas asaj që ti synon.
Ne kemi nderin që juve si anëtarë i ri, të ju orfojmë një ofertë zbritjeje prej -10%, nëse do të aplikoni në njërin nga trajnimet / eventet që vijojnë:
3 DITË HESHTJE
TË PATHYESHËM
Shiko Eventet e ardhshme duke klikuar këtu.
Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur.
Me shumë Respekt,
Sheki Useini

Jeni gati për të mësuar tani!?
Mjeshtër Sheki ndan me ju hapat e parë, të cilët do ju ndihmojnë juve që të filloni të meditoni.
Ndiqni tani këtë webinar falas.

Play Video

Dëshiron të marrësh maksimumin nga jeta? Atëherë dëgjo librat “Kthesa e Madhe” dhe ”Kush je ti” si AudioBook, kudo që ndodhesh, dhe në çdo moment.
• Makinë • Telefon • Kompjuter • Udhëtime, Në Punë.

Për ndonjë pyetje të mundshme, mos hezitoni të na kontaktoni. Stafi im dhe unë do të kujdesemi me plot përkushtim, që ju të merrni përgjigjen dhe shërbimin e duhur. Me shumë Respekt, Sheki Useini